Dags att skaffa hobbiesar... (hobbys? hobbyar?)

Jag har fått för mig att jag ska börja rida igen. Jag red ett par år under studietiden i Lund, aldrig suttit på en häst innan dess. Men i alla fall, nu jäklar ska jag på att igen! Problemet är att ridskolan ligger en halvmil från min lägenhet. Det är ju inget problem just nu, när solen skiner och det är typ 10-15 grader ute, men sen... Sen när det är en meter snö och is, då kommer det jädrar i att bli jobbigt att cykla. Men å andra sidan; senare problem...

Myskväll goes party

I lördags hade jag och BFF planerat in en soft filmkväll med tacos och ett par glas vin. Det blev tacos. Och vin. Fast film blev det ingen. När vi stod inne på Hemmakväll i början av kvällen, så var det liksom ingen film som lockade. Vilket ledde till att det efter tacosen och vinet blev spontan utekväll istället, hur kul som helst! Efterfest på det och sen försvann söndagen i ett svart hål... Äh, jag hade ju ändå redan varit ledig i två dagar.

Ledig!

Långhelg! Det är riktigt nice att vara ledig fredag till söndag. Och eftersom alla andra jobbar idag, så att jag inte har någon att hänga med, så får jag hur mycket som helst gjort! Då behöver jag ju göra ungefär ingenting vardagstråkigt alls resten av helgen. Och det är ju sjukt bra!

Igår kollade jag och en kompis på Sol, fest och oroliga föräldrar... Och efter den ångestfyllda upplevelsen kände vi ett starkt behov av att tänka på något annat. Så vi gick en sen kvällspromenad i skogen, mörkt som fan och himla läskigt! Från och med nu ska jag endast köpa mobiler med lampa i, hade inte Mr Gorgeous varit med hade jag fortfarande irrat runt i skogen. Fast förmdligen hade jag blivit uppäten av en älg eller kidnappad till spökland för länge sen.
RSS 2.0