Kvalitetstid

Haft en soft kväll med BFF, pizza och "Jack and Jill" (hur fasen lyckades de få med Johnny Depp och Al Pacino i den rullen?). Precis vad jag behövde! Nu kallar sängen. Sovmorgon - here I come!

Känner mig något sliten idag, om man säger så

Ja, fy fan. Kan konstatera att nattjobb INTE är min grej. Visst, det var rätt lugnt och avslappnat men det är löjligt tungt att vara vaken ett dygn. Man är inte på topp på jobbet precis. Sov ett par timmar när jag kom hem, men sen blev det inte mer. Det är onaturligt att sova på dagen, hur fixar folk det?! Alltså - nattjobb tänker jag inte ge mig på mer än jag måste...

Första gången

Inatt ska jag jobba mitt första nattpass någonsin. Lite nervöst. Kan bli ganska jobbigt och drygt eftersom jag inte behärskar förmågan att sova på dagarna, och därför kommer att att vara vaken i ett dygn ungefär. Och jobba. Hoppas ingen av mina patienter får för sig att göra något dumt, som att rymma eller gå och ramla eller så. Jag vill ha en lugn natt där alla sover snällt och går på toaletten innan det är för sent. Ja, precis en sån natt vill jag ha! Då ska jag nog klara av det även utan sömn.
RSS 2.0