25-årsfest på västkusten!

Ligger på soffan hos Ekonomi-bästis inatt, efter en kväll ute i Göteborg. Känner att jag kommer att ha träningsvärk i ungefär hela kroppen efter allt dansande. En mycket lyckad kväll alltså!

En typiskt dålig ide

VARFÖR envisas man med att sitta uppe på kvällen och titta på tv på saker i stil med "Ghost whisperer"?! Har man mute-knappen intryckt under introt för att man tycker det är så läskigt, då bör man INTE - jag upprepar: INTE - titta på resten av avsnittet! Ändå gör man det. Igen. Och igen. Och igen. Och sen kan man inte sova.

I-landsproblem

Har precis kommit hem och duschat efter ridningen idag. En av tjejerna (eller säger man kanske kvinnorna när de är 40+?) insisterar på att vi tre som bor inne i stan ska samåka till ridskolan. Och tanken är ju god och så, men när det är 5 km dit och man måste köra 20 minuter tidigare för att hämta upp alla, så känns det ganska ovärt kan jag tycka. Om man inte är den som kör innebär det dessutom att man måste stå utomhus och frysa häcken av sig innan någon kommer och hämtar en. Problemet är att jag inte riktigt vet hur jag ska tala om för henne att jag hellre kör själv, utan att känna mig som en otacksam snorunge som inte bryr sig om miljön... (Ja, jag är mucho konflikträdd.)
RSS 2.0