12 skäl till varför det rockar att vara singel

1. Du måste inte dela med dig av ditt efterlängtade lördagsgodis till någon och det är ingen som kan gnälla för att du har tryckt i dig en hel 300 grams chipspåse alldeles själv. 
 
2. Du behöver inte dela med dig av garderobsutrymmet till någon annan. Vilket i sin tur innebär att du kan shoppa ytterst välbehövliga kläder mer ohämmat och det finns ungefär ingen anledning alls att slänga gamla kläder (man vet ju faktiskt inte när man kan komma att behöva de där (två par) arbetsbyxorna, som är tio centimeter för korta i benen, du hade när du jobbade på industri för sju år sedan).
 
3. Du kan äta en hel burk pepparkakor, utan att någon kommenterar det, till kvällen och kalla det för middag. (Rent hypotetiskt så klart, det har förstås inte hänt. Absolut inte.)
 
4. Du kan bajsa med öppen dörr (toalettdörren alltså, ytterdörren får gärna vara stängd). (Det här kan kännas skönt efter att du har ätit den där pepparkaksburken till middag.)
 
5. Du får ha så många jackor, skor, sjalar och väskor framme i hallen som du vill.
 
6. Du kan inreda din lägenhet precis som du vill utan att behöva ta hänsyn till diverse hemmabiosystem/x-boxar/Playstations/datorer eller andra tekniska prylar som du ändå aldrig använder eftersom det är en hel jädra vetenskap bara att starta igång dem.
 
7. Du kan spendera precis hur mycket tid du vill med att dansa järnet och skråla med i Fångad av en stormvind, MichelangeloDet gör ont och andra högkvalitativa låtar.
 
8. Du behöver inte låtsas vara intresserad av vilket lag som vann Champions League, vilket som är det coolaste tv-spelet eller hur många hästkrafter den senaste modellen av Porsche har.
 
9. Du behöver inte raka benen mellan september och maj. Förutom möjligtvis om du planerar ett one-night-stand (för sådana kan man ha som singel!). Och kanske om du ska gå till simhallen, det beror helt på hur fåfäng du är.
 
10. Du behöver inte gå på någon annans himla släktmiddagar. 
 
11. Du kan spola tillbaka och se slutet på Dirty Dancing hur många gånger som helst utan att någon klagar. "Nobody puts baby in a corner!"
 
12. Du kan titta på Dirty Dancing hur många gånger som helst utan att någon klagar!
 
 
 
 
 

Dag 16: Kolla! Här är en bild från mitt sovrum.Inget vackert rum alls. Har liksom inte riktigt engagerat mig i det. Det är här inne resterna av studentrummet har hamnat och då blir det som det blir... Har absolut planer på att fräscha upp sovrummet, men jag vet inte hur jag vill ha det än så det får vara så länge. Sängen är i alla fall skön och det finns massvis av garderobsutrymme och det är ju ändå det viktigaste..!

Hangover

Den här dagen alltså... Länge sen jag var så bakis, haha! Lyckades inte ta mig ur sängen förrän klockan två. Men sen blev det bättre, mådde precis lika uselt visserligen men jag mådde i alla fall dåligt i trevligt sällskap. Promenerade bort till ett par kompisar och spenderade ett par timmar i solen på deras altan med varsin kebabtallrik. Himla skönt! Fast jag mår fortfarande kasst och är sjukt trött, så nu ska jag strax slänga mig i sängen (igen). Hoppas kroppen har återställt sig tills imorgon...
RSS 2.0