Nu är jag superredo för vintern!

När jag var hemma hos päronen och hälsade på höll mamma på att sticka ett par randiga raggsockor till sig. Jag påpekade då för henne att det är hennes moderliga plikt att sticka fina raggsockor till mig också. Vilket ledde till att jag fick de hon höll på med.
 
 
Sen stickade hon ett par till sig själv också, fast i andra färger (man vill ju liksom inte vara raggsockslös under vintern..!). De krymte i tvätten. Så jag fick dem också. WIN!
 

Underbara känsla!

Sista passet innan resan till Gran Canaria är avklarat! Så sjuhuukt nice! Imorgon ska jag packa, tvätta och förbereda och på onsdag bär det av. Flyget lyfter oförskämt tidigt, så jag och BFF tvingas upp i ottan. Kvart i fem kör vi, jag kommer vara mer död än levande. Dessutom har vi aldrig varit på den flygplatsen innan, och med vårt lokalsinne behöver vi lite extratid för att hinna köra vilse - några gånger... Så om ni ser en svart liten Polo irra runt i de småländska skogarna snortidigt på onsdag, så kan det mycket väl vara vi. (Peka då gärna tydligt i riktning mot flygplatsen...)  

En sagokatt IRL

 
Träffade på den här katten utanför min lägenhet. Alltså, den är faktiskt läskigt vit. Dessutom hade den ett brunt och ett blått öga. Kändes något overklig.
RSS 2.0