En överraskning i brevlådan

När jag kom hem efter jobbet idag låg det ett brev och väntade på mig. Ett brev från Transportstyrelsen. Jag hade inte en aning om vad det kunde vara (reklam kanske..?) så när jag öppnade det fick jag en smärre chock. "Förnyelse av körkort"! Wtf, när blev jag så gammal?! Det är alltså helt plötsligt tio freakin' år sen som jag tog körkort! Tio år! Puh! Det är jädrar i att tur att man åldras med grace och bara blir bättre och bättre för varje år...

Det blir en kväll i soffan. Liggande på mage...

Jag har haft en heldag med möten idag. Eller mest genomgångar och föreläsningar egentligen. Det har i alla fall inneburit att jag har suttit stilla på en stol och lyssnat i sex timmar. Det är ju himla jobbigt i sig, jag är inte alls van vid att sitta stilla på dagarna, men just idag var det ännu jobbigare. Jag var nämligen på ridlektion igår kväll och vi ägnade fyrtiofem minuter åt trav och galopp utan stigbyglar. Jag vet inte om ni har provat på det, men jag kan meddela att det resulterar i skinnflådda och blåmarmorerade skinkor. Och då är det absolut inte att rekommendera att tillbringa nästföljande dag sittande på en trästol i sex timmar. Bara så att ni vet. 

En bild som inte har någonting med inlägget att göra, men det är ett fint träd i alla fall.


Wohoo, jag vann!


Mamma och jag har sedan en väldig massa år tillbaka en tävlingstradition om vem som först ser årets första citronfjäril respektive nyckelpiga. I år vann mamma citronfjärilen, men nu kunde jag för en liten stund sedan skicka den här bilden till henne. Och vann därmed årets nyckelpiga! Yes! (Vinsten består i äran att vinna...)
RSS 2.0