Ett sent godmorgon


Jag har hittat en ny favorit till frukosten! Jag brukar inte äta yoghurt, föredrar fil på morgonen, men den här guldklimpen är helt jädra superb! Ett gäng blåbär eller så i den och man har en riktigt göttig frukost framför sig (så klart krävs det något mer än yoghurt för att stå sig, men det är en början). Mums!

Kvällsfunderingar

Alltså, har ni sett den där reklamen om en modesida för män; stayhard.se? Det kan väl ändå inte bara vara jag som associerar till något helt annat än kläder när jag ser det namnet..? Undrar om de som namngav det företaget hade som syfte att folk skulle komma ihåg det bara för att det är så... fel. I sådana fall får man ju ändå säga att de har lyckats.

Typiskt svenskt eller..?


Det bästa (eller kanske det enda bra?) med mörkret som rullar in så tidigt på kvällarna nu är att man kan tända en massa stearinljus och sitta ihopkurad under en filt med en spännande bok och bara mysa. Bara ta det lugnt och njuta av att slippa det dåliga samvetet för att man inte är ute och "tar vara på solen". Det skadar förresten inte med en stor kopp kaffe till lässtunden. Och en kaka. Eller två. 
RSS 2.0