Återhämtning

Det känns att man har varit uppe och festat till fyra på morgonen två kvällar i rad nu... Därför har jag hängivit mig åt soffan idag. Mjukiskläder, filt, pizza, chips, Cola och film hela dagen. Sjukt nice! Och jag har haft ett par himla trevliga kvällar och då är det lätt värt lite trötthet. Jag har dessutom dansat häcken av mig båda kvällarna, och det räknar jag absolut som giltiga träningspass! Alltså skäms jag inte det minsta för dagens frosseri.

Nu jädrar är det fest i den småländska skogen!

Jag vet inte vad ni har för snacks på era fester, men här äter vi rökt revbenslår som man själv får hyvla bort köttet från...

God jul!

Eftersom jag jobbar kväll imorgon så har vi gjort jul idag. Min yngsta storebror är hemma hos päronen i några dagar och tillsammans har vi åkt till äldsta brorsan med familj och ätit lunch. Vi byter inte julklappar i familjen (vi har bestämt oss för att alla är tillräckligt gamla för att köpa sina egna presenter), men mina två små brorsbarn fick förstås en hög paket. Kvällen har sedan spenderats med brädspel, julmat och en snaps. Ja, det har faktiskt varit en perfekt förtids-julafton!

RSS 2.0