Lite januarishopping

Trotsade snövädret idag, hämtade upp mamma och körde iväg på shoppingtur. Kom hem med lite nya prylar, så jag är nöjd med dagen. Dessutom fick jag raggmunkar med fläsk till lunch och sedan gofika. Kan inte vara annat än nöjd!

Ikväll tänker jag dock sitta inne och kura, insvept i en filt. Kanske lyxa till det med en chokladbit eller två... Jag jobbar hela helgen, så idag är min helg. Och då får man lyxa till det!

Ett av dagens (impuls-) inköp; nya soffkuddar.

Det är de små sakerna som gör det

Den där känslan när man har klippt av en sisådär fem-tio centimeter av trött hår är ju verkligen helt fantastisk. Man känner sig som en ny människa när man är alldeles nyklippt. Och sen när man tvättar håret och det bara... tar slut helt plötsligt! Awesome!Slappedag

Jag har haft en riktigt skön typisk söndag idag. Kört ut till mamma och pappa, blivit bjuden på lunch och fika (och blivit bortskämd med ett gäng matlådor att ta med hem - högvinst!) och spelat spel. Vi körde Couronne-turnering och kortspel. Alltså - spel är ju verkligen det roligaste som finns! 
 
Sen har jag suttit och läst en Stephen King-bok (fantastisk författare) ett par timmar med en påse godis som sällskap och nu tittar jag på Så ska det låta.
En annan stund i soffan med en annan Stephen King-bok.
 
RSS 2.0